Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Kalender

Små skandinaviske designere samarbejder om butik

Fnubbu, Stine Ladefoged, Armoire d'Homme og Objects and Use er gået sammen om at åbne en ny pop up-shop, som skal give kunderne en oplevelse.
Fnubbu, Stine Ladefoged, Armoire d'Homme og Objects and Use er gået sammen om at åbne en ny pop up-shop, som skal give kunderne en oplevelse.

Vi shopper mere og mere på nettet, og som et modspil til dette, åbner ‘Pop Up nr 103’ den 22. oktober dørene op til en oplevelse, som man ikke kan få på nettet.

I pop up-shoppen kan man købe  farverig strik og silke produkter fra Fnubbu, skandinavisk strik med mange detaljer og former fra Stine Ladefoged, funktionelt herretøj i klassisk stil sat i en modern konteks fra Armoire d´homme og bæ­redygtigt design i rene naturmaterialer til hjemmet fra Objects and Use. Alt sammen i ét rum, indrettet af designer Yukari Hotta og møbelsnedker Jonas Lyndby Jensen med inventar fra Frama.

Pop Up nr 103 introducerer en salgsplatform, hvor en håndfuld danske designere står side om side i et unikt fællesskab, der I sammen vil skabe en synlighed om det enkelte brands produkter og design.

Ideen er at give kunderne en oplevelse, der rækker ud over det at shoppe på nettet. Muligheden for at kombinere flere forskellige modeoplevelser, se og røre vores produkter og mødes “in real life”.

Åbningen af Pop Up nr 103 mar­keres med en reception for presse og netværk d. 22. oktober 2013 på Gammel Konge­vej 103.

Butikken vil være at finde på adressen frem til d. 31. december 2013.