To prominente københavnske modepersonligheder har slået kludene sammen om at skabe et helt nyt digitalt mode- og livsstilsmagasin.

N-Degrees udkommer første gang i dag og bag udgivelsen står stylist Dorothea Gundtoft, der har arbejdet for blandt andre V Magazine, Elle, Vogue Italia og Style.com, og som i øvrigt vandt en ELLE Style Award tidligere i år, og journalist Christina Følsgaard, der foruden selvstændig konsulentvirksomhed har arbejdet for blandt andet kunstmuseet Arken og skrevet for Elle.

Fremadrettet er planen, at der kommer en ny udgave hver anden uge, og første udgave, der kan findes gratis i Itunes Store fra og med i dag, sætter fokus på Asien. Foruden modeserier med masser af Østens mystik rummer udgaven også en guide til verdens bedste asiatiske restauranter og et portræt af en duft: Opium, den legendariske Yves Saint Laurent-parfume.

Magasinet er på engelsk og lanceres officielt ved en fernisering klokken 18 i dag – men du kan allerede få fingre i det nu via Itunes Store, hvor N-Degrees kan downloades til Iphone, Ipad, og Ipad Mini

Læs mere om magasinet på www.N-Degrees.com.