Hugo Boss synes ikke til at stoppe. Endnu en gang leverer den tyske modekoncern et overlegent regnskab med tocifrede vækstrater.

Hugo Boss realiserer vækst i både salg og indtjening i første halvår af 2013. Samlet set steg salget med hele 11 pct. i årets andet kvartal fra 485 mio. euro i 2012 til 532 mio. euro i år. Det skriver FashionUnited.co.uk.

LÆS OGSÅ: Hugo Boss sætter igen økonomisk rekord

Hos den tyske modevirksomhed glæder man sig over den fortsatte vækst og er samtidig ikke i tvivl om, at man vil nå de økonomiske mål inden året er omme:

”I et økonomisk miljø – som ikke er blevet lettere at befærde sig i på alle relevante markeder – er det lykkedes os at blive ved at vokse det første halve år,” siger Claus-Dietrich Lahrs, som er adm. direktør for Hugo Boss AG, og fastslår i den forbindelse:

”Vores investeringer i firmaet såvel som vores kollektioner vil derfor blive hjørnestenen til et succesfyldt andet halvår. Vi står derfor ved vores salgs- og indtjeningsmål for 2013.”

Vækst på alle markeder

Væksten for hele første halvår understøttes af en positiv udvikling i alle regioner. Salget er indtil videre gået tre procent op i Europa, og væksten bliver støttet af en robust udvikling i USA, hvor salget i Nord- og Sydamerika er gået syv procent frem. Asien udgør en stigning på fire procent.

Salget i Hugo Boss’ egne butikker, outlets og online er steget med 15 pct.

Baseret på markedernes nuværende præstation satser Hugo Boss på, at alle markeder i gennemsnit vil bidrage med en tocifret vækstrate, når 2013 takker af.