Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Det nye kuld: Laura Locher

Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.
Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.

Tanken om at vi som mennesker reflekterer os selv gennem tøj og design, er indgangsvinklen for Laura som designer og formidler. Når hun designer, er det med en forudsætning om at fortolke en følelse og en tanke, man ikke kan beskrive med ord, men kun udtrykke gennem mode.

”Paradokser, nye materialer og teknikker og filosofiske spørgsmål og Liebe er mine inspirationskilder”.

Laura udfordrer de traditionelle måder at tænke og udforme tøj på, hvor hun kan bidrage med en ny måde at kreere og udarbejde designs i modebranchen. Æstetikken er i højsædet hos Laura, og hun bevæger sig ikke kun indenfor velkendte rammer, men tænker længere ud i verden hvor man ikke nødvendigvis har tøjets designudtryk som første prioritet.

LÆS OGSÅ: Det nye kuld: Kristina Mielec

Teater- og filmindustrien har også Lauras interesse, og det er slet ikke utænkeligt, at hun vælger at beskæftige sig med disse brancher på et senere tidspunkt.

”Mine mål er at finde kreative løsninger til æstetiske og filosofiske udfordringer i modebranchen”.

Med storslåede og inspirerende geografiske steder som Japan, Paris, København og Zürich, bekræfter Laura Locher sin designvision om at tænke ud af boksen, udfordre nye teknikker og materialer og slå igennem som en innovativ og eksperimenterende designer.

Dimittendshow 2013: Laura Locher, from Kolding School of Design:

Kontakt Laura Locher her:
lauralocher.design@gmail.com