Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne, Udland

Ny designer hos Hugo Boss Womenswear

Jason Wu er den nye kreative direktør for Hugo Boss' damelinje, og det sender, ifølge Hugo Boss' adm. direktør, et stærkt signal om mærkets skærpede fokus på dametøjslinjen.
Jason Wu er den nye kreative direktør for Hugo Boss' damelinje, og det sender, ifølge Hugo Boss' adm. direktør, et stærkt signal om mærkets skærpede fokus på dametøjslinjen.

Den New York-bosiddende designer Jason Wu skal efter seks år som chefdesigner for sit brand i eget navn være ansvarlig for det kreative udtryk i Boss Womenswear kollektionerne. Det skriver Hugo Boss i en pressemeddelelse til FashionForum.

I sin rolle som kreativ direktør hos Boss får han både ansvar for det kreative Hugo Boss-team i Metzingen, Tyskland, og samtidig et helt nyt designstudie i New York.

Skaber fokus på dametøjslinjen 

”Vi er meget glade for at have et enestående talent som Jason Wu ombord,” fortæller Claus Dietrich Lahrs, som er adm. direktør hos Hugo Boss. Det er ikke mindst, fordi ansættelsen sender et signal om et skærpet fokus på dametøjslinjen:

“Det understreger et stærkt budskab om Boss Womenswears engagement i at fokusere endnu mere på den kvindelige side af brandet,” fortæller direktøren i pressemeddelelsen. Den kurs kan Jason Wu bekræfte:

”Jeg planlægger at udvikle en stærk, feminin damekollektion, der afspejler den samme autoritet som ses i herretøjet,” siger Jason Wu som sideløbende vil lede sit eget mærke der har eksisteret siden 2007.

LÆS OGSÅ: Mulberrys kreative chef går af 

Den 30-årige Jason Wu tiltræder sin nye stilling den 15. juni i år, og første kollektion under designerens kreative ledelse vises under New Yorks Fall/Winter modeuge i februar 2014.