Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Modström ansætter to nye chefer

Den danske modevirksomhed Modström henter både ny adm. direktør og salgs-og marketingschef i et forsøg på at styrke den siddende ledelse.
Den danske modevirksomhed Modström henter både ny adm. direktør og salgs-og marketingschef i et forsøg på at styrke den siddende ledelse.

Det danske highstreet-mærke Modström ansætter ny ledelse, som ifølge en pressemeddelelse fra virksomheden skal være med til at styrke den nuværende ledelse og skabe vækst.

Det er den tidligere vice president for global sales hos Rosendahl Design Group Karsten Nielsen, der overtager direktørstolen hos Modström.

Karsten Nielsen har en fortid som Generel Sales Manager hos Weber-Stephen Nordic & Middle East og har ifølge meddelelsen gennem de seneste tolv år stået i spidsen for markedsekspansioner inden for en række internationale brands.

LÆS OGSÅ: Nye ansigter i Danish Fashion Institute-bestyrelse

Derudover ansættes Dennis Bager Madsen som salgs- og marketingschef. Med sin baggrund som ansvarlig for internationalt salg hos henholdsvis Dyrberg/Kern, Day Birger et Mikkelsen og senest Georg Jensen skal han fremover varetage ansvaret for de markedsrettede aktiviteter i ind- og udland hos Modström.

Modström blev etableret i 2004, og sælger high street fashion til kvinder i Nordeuropa. Virksomheden har hovedkontor i København, og beskæftiger 24 medarbejdere.