Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Datoen for Fashion Summit 2014 er på plads

Sæt kryds i kalenderen – om et år samler Copenhagen Fashion Summit igen modebranchen om bæredygtighed. Denne gang med et skarpt fokus på konkrete initiativer.
Sæt kryds i kalenderen – om et år samler Copenhagen Fashion Summit igen modebranchen om bæredygtighed. Denne gang med et skarpt fokus på konkrete initiativer.

24. april 2014 vil Operaen i København danne ramme om den tredje udgave af Copenhagen Fashion Summit. Topmødet, der tidligere har været afholdt i 2009 og 2012, samler både politikere og en lang række nøglepersoner fra både den danske og internationale modebranche med det klare mål; at skabe konkrete initiativer inden for bæredygtighed, som kan overføres direkte til modevirksomhederne.

“Copenhagen Fashion Summit 2012 var en kæmpe succes og resultaterne fra konferencen blev overbragt til både EU og FN, men det var meget komplekse resultater, som var svære for de enkelte virksomheder at omsætte direkte til konkrete initiativer,” siger Jonas Eder-Hansen, der er udviklingsdirektør i NICE, der står som arrangør af topmødet i samarbejde med Nordic Fashion Association.

Derfor vil fokus i 2014 være på mere tilgængelige resultater, forklarer Jonas-Eder Hansen.

“I 2014 er målet at producere 1-2 konkrete og håndgribelige resultater, som virksomhederne meget lettere kan integrere i deres forretning i forhold til bæredygtighed,” siger Jonas Eder-Hansen.

Topmødet samler over 1.000 nøglepersoner fra modebranchen samt politikere og andre relevante beslutningstagere til begivenheden.

“Sammen med Nordic Fashion Association ser Danish Fashion Institute frem til igen at være vært for Copenhagen Fashion Summit, som er en del af vores ambition om at gøre den nordiske modebranche førende på området for bæredygtighed,” siger Jonas Eder-Hansen, der endnu ikke kan afsløre det specifikke program.

”Det er endnu for tidligt at løfte sløret, men spændende diskussioner foregår i øjeblikket med nogle af de største aktører i branchen,” siger han.