Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed, Indland

Tag til Malmø: Stort symposium om ansvar i modebranchen

Er det muligt helt at slutte modekredsløbet, så brugt og udslidt tøj ikke blot havner på lossepladsen men derimod genanvendes – måske endda til ny mode?

Det er et af de spørgsmål, den svenske miljøstrategiske organisation vil forsøge at komme lidt nærmere at besvare ved en stor konference om ”Bæredygtighed og producentansvar i tekstilbranchen” i Malmø i slutningen af maj.

Konferencen er gratis og byder blandt andet på præsentationer fra Jonas Eder-Hansen, der er udviklingsdirektør i Danish Fashion Institute med ansvar for det bæredygtige projekt NICE, projektmanager i H&Ms tøjindsamlingsinitiativ Global Clothing Collection Initiative Cecilia Strömblad Brännsten og Kate Goldsworthy, der underviser ved Chelsea College of Art and Design i England.

På talerlisten finder man også forsker Kerli Kant Hvass fra Copenhagen Business School,Wenke Gwozdz fra Copenhagen Business School, Scott McGiver fra Malmö University, Pavel Misiga, der er chef for bæredygtigt forbrug og produktion i DG Environment og Dorte Rye Olsen, der er CSR-manager Jack & Jones.

Mistra Future Fashion Symposium, Sustainability and Producer Responsability in Textiles

Tid: 29. maj kl. 9-17

Sted: Malmö Högskola, Matrosgatan 1, 21118 Malmö, Sverige

Pris: Gratis (dog er der et no-show-fee)

Tilmelding: Senest 15. maj via dette link.