Den Danske Ambassade i Warszawa, Dansk Erhverv, WEAR og Guldsmedebranchens Leverandørforening arrangerer et to-dages seminar d. 17. – 18. april 2013 i Polen. Her kan danske virksomheder få et indblik i det polske modemarked, som klarer sig godt i disse år.

Den polske økonomi har klaret sig flot igennem krisen med de højeste vækstrater i EU 2009-2011. Der er – ikke mindst i de store polske byer – kommet en købestærk middelklasse, der orienterer sig mod vestlige brands og fashion trends. Den Danske Ambassade i Warszawa vurderer, at der er et betydeligt potentiale for danske modevirksomheder og tilbyder derfor et to-dages-program med seminarer om potentialet på det polske marked for danske modeproducenter, networking med potentielle samarbejdspartnere og besøg på Fashion Philosophy Week i Lodz.

“Det polske marked ligger højt på listen over de interessante nærmarkeder, som WEAR har særlig fokus på. Eventen er en fantastisk mulighed for at få et unikt markedsindblik, samtidig med at man får skabt nogle potentielt salgsfremmende kontakter,” siger Sekretariatschef i WEAR Torben E. Hoffmann Rosenstock.

Læs mere om seminaret her.