Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

2012 i Modebranchen: Anjuli Arora Povlsen / SELECTED HOMME

Hver dag i december åbner FashionForum en låge i julekalenderen og kaster et hurtigt blik på året, der gik, og året, der kommer, hos en række af de vigtigste spillere i dansk mode.
Hver dag i december åbner FashionForum en låge i julekalenderen og kaster et hurtigt blik på året, der gik, og året, der kommer, hos en række af de vigtigste spillere i dansk mode.

FashionForums julekalender sætter hver dag i december branchefolk fra alle dele af dansk mode stævne til en lynhurtig snak om 2012 og udsigterne for 2013. I dag er Anjuli Arora Povlsen, designer hos SELECTED HOMME i den varme stol.

Hvad har været højdepunktet i 2012?

Det har været et rigtigt godt år for mig – vores kollektioner udvikler sig rigtigt meget og bliver kun bedre for hver gang. Selvfølgelig må jeg også nævne de to flotte priser som henholdsvis SELECTED FEMME/HOMME (Dansk Fashion Award 12 for Årets High Street Brand) og SELECTED FEMME (Drapers Fashion Award 12 for Womenswear Brand of the Year) har vundet i år. Dem er vi alle rigtigt stolte.

Hvad glæder du dig især til i 2013?

Januar-udsalg – jeg er egentligt ret simpel på det punkt.

Har du lært noget nyt i år?

Jeg har lige lært mig selv at lave videoer med iMovie, hvilket jeg er ret stolt af. Dog var min kollega mildest talt ikke helt enig med mig om det talent, så der skal vist lidt mere øvelse til.

Hvad har været din bedste opdagelse i år?

Armbåndsur! Jeg er først i år begyndt at gå med ur, og det er blevet en helt ny verden for mig og faktisk mindre stressende, hvor jeg havde troet, at det var omvendt.

Hvilken genstand kunne du ikke undvære i dit arbejde?

Der er to ting, jeg ikke kunne være foruden på mit arbejde – musik i ørerne og gode kollegaer. Det motiverer og betyder alt for mig at have positive mennesker omkring mig på min arbejdsplads og får mig til at yde og opnå det bedste.

Hvad er dit fix?

Jeg har en ret addiktiv personlighed, og i perioder er der ting, jeg simpelthen ikke kan leve uden! Det kan være perioder, hvor jeg går meget ud, burer mig inde og maler eller overbeviser mig om, at jeg SKAL have chokolade hver dag.

Hvad ønsker du dig i julegave?

Jeg elsker tøj og ting generelt – jeg ville ønske, at jeg kunne være mere hellig, men jeg er stor fan og storforbruger af modebranchens goder. Jeg har derfor også et godt øje en ting eller to hos SELECTED, som bare må og skal ligge under mit juletræ i år!

Hvad er dit nytårsforsæt?

Mit nytårsfortsæt er ret simpelt, men stadig umuligt at overholde. Det er det samme hvert år – mere motion og at spise mere sundt. Det plejer at holde ca. én dag hvert år.