Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

2012 i modebranchen: Christian Dawe / Angulus

Hver dag i december åbner FashionForum en låge i julekalenderen og kaster et hurtigt blik på året, der gik, og året, der kommer, hos en række af de vigtigste spillere i dansk mode.
Hver dag i december åbner FashionForum en låge i julekalenderen og kaster et hurtigt blik på året, der gik, og året, der kommer, hos en række af de vigtigste spillere i dansk mode.

FashionForums julekalender sætter hver dag i december branchefolk fra alle dele af dansk mode stævne til en lynhurtig snak om 2012 og udsigterne for 2013. I dag er Christian Dawe, ejer af skofirmaet Angulus, i den varme stol.

Hvad har været højdepunktet i 2012?

2012 har været et fantastisk år med mange rigtig positive oplevelser. At vi i 2012, med vores Angulus børnesko, vinder både Børn I Byens pris, som “Bedste Børneskomærke” og det engelske Junior Magazines Design Award som ”Best Footwear Brand”, oplever vi som en fantastisk anerkendelse.

Hvad har været det sværeste?

Det er en løbende udfordring at operere i den nye økonomiske verdensorden, hvor vores detailhandelskunder dagligt kæmper hårdt for at nå omsætnings- og indtjeningsmål.

Hvad glæder du dig især til i 2013?

Jeg glæder mig til at komme i endnu tættere dialog med vores Angulus-brugere og til at give dem nogle positive skooplevelser.

Hvad har været årets vigtigste modenyhed?

At der netop ikke er én nyhed, vi alle falder på næsen over. Alle dyrker sin egen stil og finder sin niche og måde at gøre tingene på.

Har du lært noget nyt i år?

Jeg har fulgt et forløb ”Vækst Via Ledelse”, som Væksthusene står for. Jeg har lært meget om min egen rolle i virksomheden. Efteruddannelse kan varmt anbefales, også til ejerledere.

Hvad har været din bedste opdagelse i år?

Den tyske vinbonde Christian Klein. Fantastiske hvidvine fra Mosel. Foreningen Mosel Bar Rüwer, som jeg er kasserer for, står fra 2012 som producent af vinene fra to af Christian Kleins marker.

Hvilken genstand kunne du ikke undvære i dit arbejde?

Min HTC One X smartphone – det bedste kommunikationsmiddel, jeg nogensinde har haft.

Hvad er dit fix?

Vinterbadning og ergometertræning i Hellerup Roklub.

Hvad ønsker du dig i julegave?

At der fødes flere børn i Danmark. Fødselstallet falder dramatisk, og det er på mange måder ikke godt.

Hvad er dit nytårsforsæt?
 
Det er en hemmelighed…