Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

2012 i modebranchen: Tine Strange / Modeso

Hver dag i december åbner FashionForum en låge i julekalenderen og kaster et hurtigt blik på året, der gik, og året, der kommer, hos en række af de vigtigste spillere i dansk mode.
Hver dag i december åbner FashionForum en låge i julekalenderen og kaster et hurtigt blik på året, der gik, og året, der kommer, hos en række af de vigtigste spillere i dansk mode.

FashionForums julekalender sætter hver dag i december branchefolk fra alle dele af dansk mode stævne til en lynhurtig snak om 2012 og udsigterne for 2013. I dag er designer og modeblogger Tine Strange fra bloggen Modeso, der netop har vundet en pris som ‘årets mest personlige blog’ ved Modeblogprisen 2012, i den varme stol.

Hvad har været højdepunktet i 2012?

Nummer et over alle nummer ettere: Der er en nevø inde i min svigerindes mave! Det gør mig til faster… Det lyder lidt gammelt, men jeg tager det gerne på mig, hvis det betyder, at jeg må ae et spædbarn, indtil nogen siger, at hans kinder snart falder af… Desuden var det okay højdepunktsagtigt at vinde Modeblogprisen som årets mest personlige blog. Så tak for det, 2012!

Hvad har været det sværeste?

Det sværeste har været at finde et smart arbejde. Arbejde har du sørme været nærig med, 2012! Men jeg nåede det lige inden årets udgang, og jeg er nu en meget glad ansat.

Hvad glæder du dig især til i 2013?

At der sker spændende ting med bloggen, og at jeg skal bruge rigtig meget tid med et spædbarn i favnen – og at jeg kan aflevere spædbarn til nogle voksne, når jeg skal have en cocktail.

Hvad har været årets vigtigste modenyhed?

At det er okay at gå i velour igen! Ikke nervøst velour, men fed, rig, luksus, konge-velour og helst i bordeaux eller marineblå. Det er pænt. Det skal jeg have.

Har du lært noget nyt i år?

Jeg har lært, at man godt kan få anerkendelse for sit arbejde i modebranchen, selvom man ikke har spejlblanke, hvide tænder og meget pænt hår… Og så har jeg lært at en topmodel, der hedder Oliver Bjerrehuus, godt kan gå ustyrligt sjusket klædt, men stadig have succes og integritet. Så ham har jeg tænkt mig at bruge som eksempel, hver gang nogen spørger, hvad fanden det er jeg har på…

Hvad har været din bedste opdagelse i år?

Det her kommer ikke til at lyde så spændende, fashion wise. Men jeg har fundet ud af, at der både er sauna OG fjernsyn i mit træningscenter. Så der ser jeg ret tit fjernsyn – og går i sauna… Nå jo, det var også en ret god opdagelse, da jeg fandt et par bronzefarvede Philip Lim-bukser til nul kroner på et loppemarked. Haps, som man siger, hvis man har en blog.

Hvilken genstand kunne du ikke undvære i dit arbejde?

Det ville gå rimelig træls uden læsere. Omend det også ville være lidt kompliceret at blogge uden en computer… Jeg ville tegne mine indlæg på asfalten i så fald. Ja, jeg vælger mine læsere.

Hvad er dit fix?

Kan jeg svare penge og sukker? Ej det lyder overfladisk og dovent… Jeg siger penge og sukker alligevel, det er to gode ting. Hvis man har penge kan man købe sukker.

Hvad ønsker du dig i julegave?

Jeg ønsker mig altid en jakke eller en stol. Det er mine to laster. Næstefter penge og sukker. Jeg er også nødt til at skrive, at jeg ikke ønsker mig andet, end at min kæreste forbliver sød, stærk, klog og pæn – for han sidder og læser med. imens jeg skriver dette.

Hvad er dit nytårsforsæt?

Jeg skal lige passe på, at jeg ikke dør af storhedsvanvid…