Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Part Two ansætter ny chef for international wholesale

Thomas Juul kommer fra en stilling hos Bruuns Bazaar og er altså per december ny chef for internationalt engrossalg i Part Two.
Thomas Juul kommer fra en stilling hos Bruuns Bazaar og er altså per december ny chef for internationalt engrossalg i Part Two.

Som led i virksomhedens internationale strategi ansætter Part Two per december Thomas Juul som ny international wholesale og franchise manager.

Thomas Juul kommer fra en stilling hos Bruuns Bazaar som global sales manager og har tidligere arbejdet under IC Companys som sales manager for blandet andet Peak Perfomance.

Michael Stockfleth Coester, der er direktør hos Part Two forklarer:

“Jeg er meget stolt over at annoncere, at Thomas Juul bliver en del af vores team i en tid, hvor vi er ved at etablere en stærk platform for fremtidig vækst. Thomas har de helt rigtige kompetencer og erfaringer, der skal til for at tage Part Two et skridt videre i vores rejse og bidrage til at positionere Part Two endnu stærkere som et internationalt fashion brand.”

Den nyansatte manager Thomas Juul tilføjer:

”Part Two er et anerkendt dansk brand med en stærk profil, som har stor synlighed på det skandinaviske marked. Jeg ser frem til at blive en del af virksomheden og sætte mit præg på den fremtidige internationale strategi for wholesale og franchise.”