Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Moonspoon Saloon åbner butik i København

Det danske modehus Moonspoon Saloon, der har klædt blandt andre Lady Gaga og Beyoncé på, åbner første egen butik i København.
Det danske modehus Moonspoon Saloon, der har klædt blandt andre Lady Gaga og Beyoncé på, åbner første egen butik i København.

Det danske avantgarde-modemærke Moonspoon Saloon, der siden 2008 har vendt op og ned på begrebet ’modeshow’ ved Copenhagen Fashion Week, åbner medio november egen butik i København. Det fremgår af brandets Facebook-side, hvor man videre kan læse, at Moonspoon Saloon-butikken åbner på Holbergsgade 10, i Kbh. K.

”Vi er i gang med at lave et hus efter samme model som vores sted i L.A., hvor atelier, butik og studio er samlet under ét tag i en gammel lysfabrik. Kollektioner, film, koncerter og performances brygges sammen som hos en heks ude i skoven, nede bag det Kongelige Teater,” siger designer Sara Sachs i et interview i Soundvenue.

Her forklarer hun videre, at brandet, der også har klædt både Beyoncé og Lady Gaga på, ikke tager afstand fra en kommerciel tilgang til mode:

”Vi har altid gerne villet sælge vores tøj og har på den vis ikke ændret vores koncept. Tværtimod koncentrerer vi os nu om mere eksklusive produkter og materialer som pels, silke, læder og skind. Vi kommer også til at sælge unikke showpieces i vores butik,« siger Sara Sachs til Soundvenue.

Butikken åbner 16. november.