Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi

Brands4Kids hjulpet frem af Væksthus MidtjyllandTøjfirmaet Brands4Kids har haft stor glæde af konkret og specifik rådgivning - på seks år er omsætningen tredoblet


Tøjfirmaet Brands4Kids har haft stor glæde af konkret og specifik rådgivning - på seks år er omsætningen tredoblet

Tøjfirmaet Brands4Kids har haft stor glæde af konkret og specifik rådgivning  – på seks år er omsætningen tredoblet. Det skriver aoh.dk.

Væksthus Midtjylland kører specifikke rådgivningsforløb til vækstvirksomheder, og tekstilvirksomheden Brands4Kids i Herning er et godt succeseksempel. Virksomheden, som er bedst kendt for børnetøjsmærket Pippi, har gjort brug af muligheden få at få tilskud til rådgivning om et struktureret vækstforløb – og det har givet pote for brandet, der har tredoblet omsætningen på bare seks år.

Michael Nederby, direktør og medejer af Brands4Kids, beretter at brandet har haft en spændende periode, hvor den helt store opgave er at bruge kræfterne rigtigt.

”Helt konkret har vi fået et salgsstyringssystem, som skal hjælpe os med at udvælge vores indsatsområder. Specifikt på eksporten skal det give os nogle fordele, og kort sagt handler det jo om at vækste, der hvor det er nemmest,” påpeger Michael Nederby.

Børnetøjsvirksomheden har derudover også haft en konsulent med rundt i udlandet, for at gennemgå salgssystemet med firmaets udenlandske samarbejdspartnere. Ifølge Michael Nederby kan man allerede nu positivt mærke effekten af indsatsen.

Men direktøren gør det også klart, at succesen ikke kommer automatisk, blot man kontakter Væksthus Midtjylland.

”Man er nødt til selv at yde en stor indsats. Vi investerer en sum penge i det, og derudover investerer vi jo også vores tid,” siger Michael Nederby.

Når man ser på udvikling i beskæftigelsen hos de virksomheder, som har fået vejledning hos væksthusene, står Væksthus Midtjylland for den største fremgang. Foruden vækst i beskæftigelsen har væksthuset også været i front, når det gælder om at skabe øget omsætning og eksport hos virksomhederne, skriver aoh.dk og citerer nye tal fra Erhvervsstyrelsen.

Kilde: aoh.dk.