Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Udstilling: Udvalgte afgangselever, 2012

Udstilling: KANT/EDGE – Udvalgte Afgange 2012. 15 statements om ny arkitektur, design og kunsthåndværk.
Udstilling: KANT/EDGE – Udvalgte Afgange 2012. 15 statements om ny arkitektur, design og kunsthåndværk.

Udstilling: KANT/EDGE – Udvalgte Afgange 2012. 15 statements om ny arkitektur, design og kunsthåndværk.

15 nyuddannede arkitekter, designere og kunsthåndværkere fra KADK udstiller under samme tag. De har modet til at gå til kanten – og lidt længere.

Under titlen KANT/EDGE sætter KADK for første gang 15 nyuddannede profiler sammen i én fælles udstilling. De 15 er udvalgt, fordi de har noget på hjerte. Ikke fordi de er toppen af en særlig pop eller har fået 12-taller på stribe – men fordi de viser bredden, dybden og højden af skolernes faglige spillerum. Og fordi der opstår en særlig kant, når disse 15 nyuddannede får lov til at spille op mod hinanden.

Udstillerne præsenterer hver især ét eller flere projekter som spænder over de fleste genrer: fra ustyrlig Christiania-arkitektur over diabeteskampagner målrettet Mellemøsten til glasværker fulde af optiske benspænd og træningsmåtter for handikappede.  Variationen er stor og niveauet højt.

Alle projekterne er knyttet til skolernes traditionelle fagligheder og som sådan tæt forbundet med en fornem sans for materiale og traditioner. Samtidig er de skæve, originale og vilde skud fra studiebordet, der bliver foldet ud og formidlet med flere statements end vi er vant til at se det i skolernes afgangsudstillinger.

Udstillingen åbnes den 11. oktober kl. 15.00 af rektor Lene Dammand Lund, og fredag den 12. oktober er den ekstraordinært åben til kl. 23.00 i forbindelse med Kulturnatten. Her vil udstillerne selv være til stede og fortælle om deres projekter. Alle udstillere er færdiguddannet i 2012.

Udstillingen kan ses i perioden 12. oktober – 25. november 2012 i Udstillingshallen, Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, Danneskiold-Samsøes Allé 53, Holmen, 1435 København K

Alle dage 11-18. Gratis adgang.