Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne, Udland

Soaked in Luxury nomineret til britisk pris

Drapers har udvalgt det IC Companys-ejede brand som en af de nominerede til årets pigetøjsbrand 2012.
Drapers har udvalgt det IC Companys-ejede brand som en af de nominerede til årets pigetøjsbrand 2012.

Soaked in Luxury er blevet nomineret til en af de større britiske modepriser. Det britiske modebrancheskrift Drapers har nemlig udvalgt det IC Companys-ejede brand som en af de mulige vindere i kampen om prisen som årets pigetøjsbrand til den årlige Drapers Fashion Awards 2012.

Nomineringen som årets brand til kvinderne er noget, man er stolte over hos Soaked in Luxury.

”Jeg er stolt og beæret over, at vores holds hårde arbejde og engagement er blevet anerkendt på det ekstremt konkurrenceprægede britiske marked,” siger Per Ellison, branddirektør hos Soaked in Luxury, i en pressemeddelelse.

Hurtig vækst
Brandet er kun seks år gammelt, men eksisterer nu på 10 markeder udover Storbritannien. På alle markeder har man oplevet vækst i det sidste regnskabsår.

Fokus i Storbritannien har været på at opbygge tætte forhold til en række retailere som House of Fraser, Hoopers, Joy, Amazon og Coco Marie samt mange uafhængige butikker.

Og den hurtige vækst er fortsat i kortene for det danske brand, der planlægger endnu mere ekspansion.

”Med et kundekartotek der hele tiden udvider sig, fantastiske kollektioner og en forståelse af, hvad kunderne vil have, har Soaked in Luxury store planer for fremtiden. Vores mål er at fastslå Soaked in Luxurys position som et af de førende pigebrands både i og udenfor Storbritannien,” siger Per Ellison.

Soaked in Luxury lancerer 10 kollektioner om året.