Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed, Indland

Danske minkavlere inviterer indenfor

Besøg en dansk minkfarm søndag d. 16. september.
Besøg en dansk minkfarm søndag d. 16. september.

I forbindelse med Åbent Landbrug viser ti minkavlere deres farme frem søndag d. 16. september. De danske minkavlere står klar med kaffe, og alle er velkomne til at kigge forbi og med egne øjne opleve livet på en minkfarm.

”Vi glæder os meget til at få besøg, og vi håber, at rigtig mange vil tage imod tilbuddet. Vi står i hvert fald klar landet over til at fortælle om vores erhverv og vise, hvordan vi opdrætter mink på danske minkfarme,” siger Tage Pedersen, formand for Dansk Pelsdyravlerforening.

”Åbent Landbrug er en god mulighed, for hele familien for at lære mere om dansk landbrug, og om hvor varerne i de danske butikker kommer fra. Der eksisterer så mange myter om dansk landbrug, og vi håber på at kunne rykke lidt ved dem søndag d. 16. september,” siger Tage Pedersen.

Danske minkavlere modtager hvert år tusindvis af gæster. Da det samlede landbrug holdt Åben Landbrug i september 2011 var næsten 7.000 mennesker på en minkfarm. Derudover kommer masser af børnehaver, skoleklasser, foreninger og mange andre hvert år på farmbesøg.

Hvis du har lyst til at kigge forbi søndag d. 16. september, kan du finde en oversigt over de åbne farme på www.danskeminkavlere.dk . Hvis du er forhindret på søndag, kan du også finde kontaktoplysninger til minkavlere, som du kan aftale besøg hos, når det passer dig.