Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge, Økonomi, Udland

Bread & Butter skærer de små mærker fra

Den store tyske messe skærer overflødigt fedt fra på forårets messe.
Den store tyske messe skærer overflødigt fedt fra på forårets messe.

Når Bread & Butter slår dørene op igen den 15.-17. januar, er det en messe, der er langt mere tilpasset end tidligere. Bread & Butter har nemlig truffet beslutning om at skære ind til benet og sige farvel til en række mindre populære udstillere:

”Vi ønsker at repositionere Bread & Butter for fremtiden. Fremover vil vi således kun acceptere mærker, der nyder den nødvendige accept hos forbrugerne. Dette gælder både for de større brands og for de mindre,” lyder det fra messedirektør Karl-Heinz Müller

De kommende dage skal messefolkene således bruge på at informere de brands, der ikke fremover kan udstille på Bread & Butter.

LÆS OGSÅ: Bread & Butter holder flyttedag i 2013

”Vi har ikke andet valg end at udvælge udstillerne endnu mere omhyggeligt fremover. Vores mest relevante topbrands forventer en striks udvælgelse, og som en konsekvens af dette, kommer vi altså til at sige farvel til en række af de brands, der også har udstillet her gennem længere tid,” lyder det fra direktøren.

LÆS OGSÅ: Desigual-direktør siger farvel efter ti år 

Det betyder, at messen bliver mindre til foråret. Og derfor står Bread & Butter også over for et ansigtsløft:

”Vi omstrukturerer gangkoncepterne og skaber nye områder i tæt samarbejde med udstillerne. Områderne kommer til at forandre sig markant, og jeg tror, disse ændringer vil imødekomme behovene hos alle involverede parter.”

Er dit brand blevet udelukket fra Bread & Butter til januar, hører vi meget gerne fra dig. Kontakt redaktionen på info@fashionforum.dk