Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi

H&M klar med butik kun til mændene

H&M åbner i næste uge Danmarks første konceptbutik udelukkende med H&M's herretøjsmærker.
H&M åbner i næste uge Danmarks første konceptbutik udelukkende med H&M's herretøjsmærker.

Om en uge åbner H&M deres første butik i Danmark med fokus udelukkende på herretøj. H&M Man bliver placeret centralt i København på hjørnet af Købmagergade og Kronprinsensgade – hvor også FashionForum i øvrigt har til huse.

FashionForum fangede Christina Jakobsen Jørgensen, pressechef for H&M i Danmark, til en hurtig snak om den nye satsning:

Hvorfor satser H&M på en butik udelukkende for mændene?

”Koncepterne i H&M til herrer spænder vidt, og derfor er det oplagt at åbne en butik udelukkende til de danske mænd. Vi tror på, at det er en kærkommen mulighed for manden at finde hele sin garderobe i en og samme butik. Ydermere har vi ansat ”Styleadvisors” til at give manden gode styling tips, helt gratis.”

Hvad er erfaringerne fra andre markeder med denne segmentering?

”Tyskland har flere ’Man’-butikker med stor succes blandt kunderne.”

Kommer der flere herre-H&M’er til i DK?

”På nuværende tidspunkt har vi ikke planlagt flere unikke herreåbninger, men om det bliver en succes kigger vi altid på mulighederne.”

H&M Man åbner 6. september på Købmagergade 36. Butikken tæller 620 kvadratmeter, samt en 80 kvadratmeter stor tagterasse til kunderne.

H&M Man tæller følgende undermærker: H&M Man, Dressed Extended, Sport, Divided Blue, Divided Grey, Accessories og sko, H&M Trend, Undertøj.