Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi

Miinto får stor kapitalindsprøjtning

Modeportalen Miinto har fået en stor kapitalindsprøjtning fra ventureselskabet Dawn Capital. Selskabet skyder knap 36 mio. kr. i den kun tre år gamle iværksættervirksomhed.
Modeportalen Miinto har fået en stor kapitalindsprøjtning fra ventureselskabet Dawn Capital. Selskabet skyder knap 36 mio. kr. i den kun tre år gamle iværksættervirksomhed.

Modeportalen Miinto har fået en stor kapitalindsprøjtning fra ventureselskabet Dawn Capital. Selskabet skyder knap 36 mio. kr. i den kun tre år gamle iværksættervirksomhed. Det skriver Business.dk.

”Det er super fedt, men det betyder ikke, at vi går ud med de helt vilde armbevægelser,” fortæller Morten Larsen, direktør i Miinto, der blandt andre har superiværksætterne Carsten Mikkelsen fra Crazy Daisy og Jesper Buch fra JustEat i ejerkredsen.

Virksomheden har præsteret nogle imponerende store vækstrater og har i dag ansat omkring 180 medarbejdere i syv lande. Miinto forventer en omsætning på knap 370 mio. kr. i 2012, men alligevel er der altså brug for ny kapital, hvis ambitionerne skal indfries.

”Først og fremmest skal vi investere en masse penge i vores platform og produkt generelt. Derudover har vi flere nye markeder, som vi ønsker at ekspandere til,” fortæller Morten Larsen og fortsætter:

”Vi bruger rigtig mange ressourcer på at finde de rigtige medarbejdere lige nu. Det er nok vores største udfordring at finde og få de helt rigtige profiler ind i virksomheden.”

Iværksætterne ønsker ikke at oplyse, hvor stor en ejerandel, Dawn Capital har købt sig ind på for deres 6 mio. dollars.

”Jeg vil sige så meget, at vi ikke har afgivet kontrollen. Og vi har fået mennesker ind, som kan bringe noget af den erfaring og viden ind i virksomheden, som vi selv mangler. Jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvad folk, der er vandt til at investere i vækst kan bidrage til vores team, der nok mere er fokuseret på handling end på strategi,” siger Morten Larsen.

Kilde: Business.dk.