Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne, Økonomi

Bitte Kai Rand fortsætter fremgangDet danske modehus Bitte Kai Rand har gennem øget salg og fremgang i bruttoavancen løftet bundlinjen markant – og det sker for andet år i træk.
Det danske modehus Bitte Kai Rand har gennem øget salg og fremgang i bruttoavancen løftet bundlinjen markant – og det sker for andet år i træk.

Det danske modehus Bitte Kai Rand har gennem øget salg og fremgang i bruttoavancen løftet bundlinjen markant – og det sker for andet år i træk. Det skriver dmogt.dk.

Forrige regnskabsår (2009-10) havde virksomheden et underskud, men efter to år er resultatet før skat på 9,1 mio. kr. Det er en fremgang på små to mio. kr. i forhold til året før (2010-11).

Bruttofortjenesten er i regnskabsåret 2011-12 gået 22 pct. frem til 25,2 mio. kr. Samtidig er resultatet af primær drift steget med 27 pct. til 9,7 mio. kr., mens egenkapitalen er på ca. 24 mio. kr.

I ledelsens beretning fremgår det, at man, på baggrund af firmaets ordrebeholdning for efteråret 2012, forventer ”et fortsat tilfredsstillende resultat for regnskabsåret 2012-13”.

Bitte Kai Rand afsætter sine kollektioner gennem egne butikker i Danmark, Norge og Sverige og via showrooms i en række europæiske lande.

Kilde: Dmogt.dk.