Det er – selvfølgelig – en glad og tilfreds Christian Gregersen, direktør for Gallery-messen, FashionForum møder på messen ved frokosttid fredag.

For kunderne får nye indkøbere på, lyder meldingen – og samtidig har Gallery haft flere besøgende denne torsdag end sædvanligt. For i går, torsdag, på åbningsdagen var der 15 pct. flere besøgende end torsdag sidste sæson, oplyser messedirektøren. I følge Christian Gregersen var der nemlig 4.911 besøgende denne torsdag i august, mod 4239 på åbningsdagen i august 2011.

”I går var virkelig en forrygende dag, hvor vi satte rekord. I dag er lidt mere stille, men der er stadig 7 timer igen,” siger Christian Gregersen.

Alle får indkøbere
Messedirektøren har brugt formiddagen og morgenen på at tale med mange af sine 340 udstillere. Og fra dem har meldingen også været klar; de får nye indkøbere på.

”Alle har sagt, at de får nye indkøbere på, og det er det parameter, jeg måler succes ud fra. Det kan betale folks udgifter til messe, hotel og så videre. Ens gamle indkøbere skal jo gerne komme igen. Det er de nye, der gør forskellen,” siger han og fortæller, at han er tilfreds med opbuddet af presse og indkøbere, der kommer fra hele Europa, Asien og USA.

Og selvom vi går ind i en lørdag, der traditionelt set er mere stille, er messedirektøren stadig fortrøstningsfuld. For at gå fra tre til fire messedage, har presset det hele lidt mere sammen.

”Dengang vi gik fra fire til tre dage, var vi især bange for, at vi ville falde i besøgstal – men det skete jo ikke. Jeg er tilfreds med de tre dage.”

Nye mærker
På Gallery er der denne sæson omkring 25 nye mærker i porteføljen, fortæller Christian Gregersen.

”Vi har en god sammensætning af mærker, og har stort set alle de skandinaviske mærker, vi gerne vil have. Jeg er godt tilfreds,” fortæller han.

Showscenen, der i et telt udenfor Forum er en del af Gallery, har indtil videre også været succesfuld, mener Christian Gregersen. Og synes man, at pladsen til tider har været temmelig trang, har han en god forklaring på det.

”Vi har indtil videre holdt 10 shows og haft 5000 mennesker igennem på showscenen.” siger han.