Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Peter Ingwersen forlader Day Birger et Mikkelsen

Efter kun tre sæsoner forlader Peter Ingwersen Day Birger et Mikkelsen for at tage til udlandet.
Efter kun tre sæsoner forlader Peter Ingwersen Day Birger et Mikkelsen for at tage til udlandet.

Peter Ingwersen har det seneste år fungeret som kreativ direktør for Day Birger et Mikkelsen. Hans opgave hos det danske boheme-brand var at tilføre ny energi – og den opgave er nu fuldført.

I hvert fald stopper Peter Ingwersen hos brandet, der blev lanceret i 1997. Han skal videre til udlandet, men til hvilken stilling nævnes ikke i den udsendte pressemeddelelse.

”Det er et styrket DAY, der nu er blevet sin kreative direktør mindre. Peter Ingwersens job som kreativ direktør hos DAY bestod ikke alene i at udstikke den designmæssige retning for brandet – den bestod i mindst lige så høj grad i at opbygge et stærk designteam, der var rede til at videreføre den opdaterede udgave af DAY,” lyder det i pressemeddelelsen, hvor Keld Mikkelsen, manden bag mærket, også udtaler:

”De tre kollektioner som det nye DAY designteam ind til videre har designet har fået en utrolig positiv modtagelse hos vores kunder og i pressen. Jeg er derfor ikke i tvivl om, at den designmæssige opdatering som vi har gennemgået i løbet af det seneste år er den helt rigtige for DAY og at vores dygtige designteam forstår at videreføre opgaven.”

Sideløbende med Peter Ingwersens exit oprettes en ny brand direktør funktion, der pr. 1. august besættes af Therese Niko Busch, der med mange års international erfaring fra blandt andet H&M, skal sikre at DAYs produkter altid er på forkant med efterspørgslen i kernemarkederne.

”Fremtiden kræver forandringer og den nye struktur vil gavne vores forretning og hjælpe os frem imod vores mål om fortsat vækst,” afslutter Keld Mikkelsen.

Billede: Day Birger et Mikkelsen SS12