Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Line & Jo åbner første konceptbutik i Sverige

Til august slår den danske smykkevirksomhed Line & Jo dørene op til brandets allerførste svenske butik. Den bliver placeret i Stockholms-kvarteret Bibliotekstan.
Til august slår den danske smykkevirksomhed Line & Jo dørene op til brandets allerførste svenske butik. Den bliver placeret i Stockholms-kvarteret Bibliotekstan.

Til august slår den danske smykkevirksomhed Line & Jo dørene op til brandets allerførste svenske butik. Den bliver placeret i Stockholms-kvarteret Bibliotekstan. Og netop dette kvarter undergår forvandling i denne tid. Her er nemlig fokus på at skabe en blanding af interessante design og modebutikker, forklarer Henrik Egnell, der er chef for forretningsudvikling i mæglervirksomheden Hufvudstaden, der står for områdets udvikling.

”Vi er meget glade for at hilse Line & Jo velkomne til Mäster Samuelsgatan Etableringen (af deres butik, red.) er helt i linje med vores satsning på at skabe et interessant mix af det bedste fra den svenske såvel som den internationale modescene i Bibliotekstan,” siger han.

Line & Jo-butikken indrettes i stilen, vi kender fra mærkets danske konceptbutik, og Line hHallberg, designer og grundlægger af Line & Jo glæder sig da også til at udvide mod nordøst.

”Vi er fascineret af Stockholms skønhed, den kosmopolitiske livsstil og den svenske mode- og designbranche. Vi ser frem til at introducere vores univers til byen og omvendt til at blive inspirerede af Stockholms puls,” siger hun.

Line & Jo blev grundlagt i 2007 af de to guldsmede Line Hallberg og Jo Riis-Hansen.

Foto: Line & Jo