Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

David Andersen laver skokollektion for Bianco

Den danske designer David Andersen har indgået et samarbejde med Bianco om en skokollektion. Kollektionen får navnet Bianco by David Andersen og kommer i et begrænset oplag.
Den danske designer David Andersen har indgået et samarbejde med Bianco om en skokollektion. Kollektionen får navnet Bianco by David Andersen og kommer i et begrænset oplag.

Den danske designer David Andersen  har indgået et samarbejde med Bianco om en skokollektion. Kollektionen får navnet Bianco by David Andersen og kommer i et  begrænset oplag.

Kollektionen består både af en række sko og accessories og er bygget op efter samme metode, som David Andersen bruger til sine egne kollektioner; at arbejde med forskellige tekstiler i samme farve på den måde skabe dybde og effekt. Materialerne er blandt andet læder, ruskind, lak, transparente effekter og barberet pels, oplyses det i en pressemeddelelse.

For designeren, der oftest arbejder med skræddersyede elementer, har samarbejdet med en kommerciel virksomhed som Bianco været en spændende udfordring. Samarbejdet kom op at stå efter parterne mødte hinanden på et CSR-kursus, hvor interesseren blev skabt.

”Da jeg altid har haft en stor passion for sko, men aldrig haft muligheden for at designe dem, kom ideen om et samarbejde hurtigt op at stå. Bianco er et stort kommercielt firma med et kæmpe produktionsapparat bag sig. Jeg er en mindre nichedesigner med fokus på couture. Kombinationen af de to virksomheder og udtryk er meget spændende,” siger David Andersen.

Kollektionen kommer i et meget begrænset oplag og sættes til salg 1. november.

David Andersen indgik for nylig et partnerskab med den danske designer Erik Bagger. FashionForum.dk bragte i den anledning et interview med David Andersen, som du kan læse lige her.

Billeder: Lancering af Bianco by David Andersen