Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Rosemunde samarbejder med Peugeot

Peugeots model 107 har fået en kreativ overhaling af Rosemunde, hvis værdier passer til den franske bilgigants.
Peugeots model 107 har fået en kreativ overhaling af Rosemunde, hvis værdier passer til den franske bilgigants.

Det danske designmærke Rosemunde har indgået et kreativt samarbejde med Peugeot. Peugeots model 107 har nemlig fået en overhaling af det danske brand, så forbrugerne – i et begrænset antal selvfølgelig – vil kunne købe en Peugeot 107 dekoreret med et af Rosemundes store vartegn; blonden. Den kører som en rallystribe henover kølerhjelmen og på taget af bilen. 

"Vi havde mange bilmærker oppe at vende, men blev hurtigt enige om, at Peugeot passede bedst til vores værdier. Den franske æstetik og formsproget er nært beslægtet med vores designfilosofi, som ligger i mødet mellem det urbane og romantiske. Vi forbinder Peugeot med luksus til overkommelige priser – et bilmærke, der matcher fuldstændigt med Rosemundes univers," lyder det fra Kathrine Hviid, chefdesigner for Rosemunde, i en pressemeddelelse.

Rosemunde og Peugeot er ikke de første mode- og bilbrands til at samarbejde. I april vandt Tabernacle Twins Citroën og DM&T’s designkonkurrence, Design5, der indbød designerne til at udtænke det ultimative køresæt – og nu har Rosemunde altså taget skridtet videre.

Billede: Rosemundes Peugeot 107