Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Trash-Couture åbner egen butik i København

Danske Trash-Couture åbner i maj brandets allerførste butik. Brandet, der har eksisteret i 10 år, har hidtil udelukkende fokuseret på wholesale og særbestillinger, men her i maj slår Ann Wiberg og Nanna Löwe altså dørene op til en egen butik i Bredgade 8 i København.
Danske Trash-Couture åbner i maj brandets allerførste butik. Brandet, der har eksisteret i 10 år, har hidtil udelukkende fokuseret på wholesale og særbestillinger, men her i maj slår Ann Wiberg og Nanna Löwe altså dørene op til en egen butik i Bredgade 8 i København.

 

Danske Trash-Couture åbner i maj brandets allerførste butik. Brandet, der har eksisteret i 10 år, har hidtil udelukkende fokuseret på wholesale og særbestillinger, men her i maj slår kvinderne bag, Ann Wiberg og Nanna Löwe, altså dørene op til en egen butik i Bredgade 8 i København. 
 
I butikken vil man kunne købe mærkets brudekjoler, cocktailkjoler og avantgardistiske gallarober.
 
”I vores nye butik kan man gå på oplevelse i hele vores verden, hvor vi på stueetagen inviterer folk backstage – et lille smugkig ind i en svunden nyromantisk couturetid, hvor der er overflod af det hele. I underetagen vil de mere salonlignende kulisser indbyde til en lille forfriskning i rolige rammer, hvor jeg personligt vil tage imod brud- og festkunder," fortæller Ann Wiberg, grundlægger og designer af firmaet i en pressemeddelelse.
 
Foruden faste åbningstider vil kunder ligeledes kunne booke sig ind efter ønske, oplyser Trash-Couture.
 
Nanna Löwe fortæller endvidere:
 
”Trash-Couture handler om at skabe og give nyt liv. På samme måde vil alt i boutiquen være til salg om det gælder en ny barok lysekrone eller en udstoppet svane. På den måde er vi tvunget til hele tiden at forny os og gå på opdagelse, som vi begge elsker. Ligeledes vil boutiquen være det eneste sted i verden, hvor nye Trash-Couture styles, der ikke er at finde i kollektionen, sælges. Så fra dag til dag kan boutiquen ændre karakter, og kunden vil altid kunne finde nye spændende unikas fra hele verden."
 
Senere i maj planlægger mærket at lancere deres onlineshop.
 
Trash-Couture har udmærket sig internationalt ved at fokusere på bæredygtigt design, og anvender silke, antikke blonder og reststoffer fra internationale modehuse – heraf brandets navn.
 
I dag sælges de Trash-Coutures kollektioner i butikker som Corso Como 10 i Milano, Lèclereur i Paris, Les Habitudes og Maxfield i Los Angeles, Harvey Nichols i Hong Kong og ikke mindst til butikskæden Etoile i Dubai. 
 
Trash-Couture modtager videre også privatbestillinger fra kendisser som Penelope Cruz, Kirsten Dunst,  Britney Spears og Celine Dion.