Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

CSR-ekspert fra franske PPR Group gæster København

Med insider-viden om mærker som Gucci, Yves Saint Laurent, Alexander McQueen og Balenciaga er der noget at se frem til, når Holly Dublin indtager podiet ved COPENHAGEN FASHION SUMMIT 2012.
Med insider-viden om mærker som Gucci, Yves Saint Laurent, Alexander McQueen og Balenciaga er der noget at se frem til, når Holly Dublin indtager podiet ved COPENHAGEN FASHION SUMMIT 2012.

Med insider-viden om mærker som Gucci, Yves Saint Laurent, Alexander McQueen og Balenciaga er der noget at se frem til, når Holly Dublin, særlig rådgiver i PPR, om knap en måned indtager podiet ved COPENHAGEN FASHION SUMMIT 2012. 

Hun er den senest bekræftede taler til topmødet, der er verdens største begivenhed med fokus på bæredygtig mode – og som foregår i den danske hovedstad 3. maj.


Fokus på øget CSR-forståelse
PPR-gruppen ejer en lang række luksusbrands – blandt andet ovennævnte – og omsatte i 2011 for godt 12 mia. euro. Holly Dublin har de seneste to år fungeret som særlig rådgiver for gruppens CSR-direktør, og har før dette arbejdet for en lang række NGO’er, inden hun altså i 2010 hoppede over i Francois-Henri Pinauds selskab.
 
”Efter at have arbejdet i NGO- og mellemstatslige sammenhænge i mange år, besluttede jeg at involvere mig aktivt i den private sektor i et forsøg på at skabe øget forståelse for bæredygtig praksis her,” beskriver Holly Dublin på LinkedIn.
 
Erfaring fra FN og WWF
Hun har tidligere arbejdet for blandt andet FN’s miljøprogram og for Verdensnaturfonden og har gennem mange år involveret sig i strategiudvikling, -implementering og -monitorering.
 
Ved COPENHAGEN FASHION SUMMIT 2012 fortæller Holly Dublin blandt andet om arbejdet med at implementere nye store bæredygtige initiativer for hele PPR Group og om, hvordan man bedst skaber en bæredygtig strategi.
 
COPENHAGEN FASHION SUMMIT finder sted 3. maj 2012 i Operaen og er verdens største begivenhed for bæredygtig mode. 


Det første COPENHAGEN FASHION SUMMIT fandt sted i forbindelse med COP15 i 2009. Her samlede NICE, organisationen for bæredygtig mode under Danish Fashion Institute, mere end 640 CSR-interesserede fra hele verden i København – denne gang håber NICE på at samle endnu flere.


Deltagelse er åben for alle – du kan købe din billet lige her
 
Foto: Gucci SS2012