Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Fire danske brands åbner webshops

Flere og flere danske brands åbner for tiden webshops - en tendens, der er ekspanderet i løbet af det sidste halvandet år.
Flere og flere danske brands åbner for tiden webshops - en tendens, der er ekspanderet i løbet af det sidste halvandet år.

Flere og flere danske brands åbner webshop – en tendens, der kun er blevet desto tydeligere i løbet af det sidste halvandet år. Seneste skud på stammen er Rützou, Sabine Poupinel, Soulland og Hanne Bloch, der alle i februar og marts udvider deres respektive forretninger med en webbutik.

Sabine Poupinel blev grundlagt i 1953 af fotograf og designer af samme navn. Hendes butik i Kronprinsessegade, København åbnede i 1992, og på opfordring og efterspørgsel gennem flere år åbner nu en international webshop med den danske butiks skandinaviske design.

Lanceringen af webbutikken byder på fri fragt i Danmark på alle varer fra d. 10 februar og to måneder frem.  Ud over at finde tøj fra Sabine Poupinels eget mærke, der blandt andet har fokus på mindre produktioner og bæredygtighed, vil man også som kunde kunne shoppe andre danske designervarer fra både unge og mere etablerede mærker. Webshoppen finder du her. 

Rützous design vil være tilgængeligt for både internationale og danske kunder via Rutzou.com, hvor webshoppen har været åben for køb siden d. 1. februar. Besøg webbutikken her 

Hanne Blochs kollektioner er tiltænkt en dag ved stranden, poolen eller en glamourøs aften, skriver brandet selv i en pressemeddelelse. Den nye webshop byder således på et udvalg af feminint badetøj, strandkjoler samt korte strikkede jakker. Hanne Bloch, der i dag er indehaver af butikker på blandt andet Bahamas og i Canada og Belgien, har tidligere arbejdet for Missoni men valgte i 2008 at gå selvstændig med sin første kollektion. Webshoppen findes her.

Det danske mærke herremærke Soulland afslørede under modeugen, at deres webshop åbner til marts. Lanceringen af shoppen kan ses som et resultat af den store efterspørgsel på det danske brand, der har haft en større vækst de seneste par sæsoner. Du kan indtil videre besøge Soullands hjemmeside her.