Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Milliardær investerer i Friis Label Factory

Modehuset får en økonomisk indsprøjtning fra to med indgående kendskab til modebranchens store virksomheder
Modehuset får en økonomisk indsprøjtning fra to med indgående kendskab til modebranchens store virksomheder

Det danske modehus Friis Label Factory, der blandt andet ejer brands som Friis & Company, The Wardrobe, Live & Love og Oill, har fået en økonomisk indsprøjtning af milliardær Ib Kunøe. Hans holdingselskab Consolidated Holdings A/S har således valgt at købe sig ind i brandet, ligesom Mikkel Vendelin Olsen også er blevet bade bestyrelsesformand og en del af den nye ejerkreds. Det fremgår af en pressemeddelelse. 

Begge herrer har indgående kendskab til modebranchen: Mikkel Vendelin Olsen har en fortid som eksportchef hos Sand, koncerndirektør i IC Companys og senest som adm. direktør hos Pandora smykker, som han fik børsnoteret i 2010, mens Ib Kunøe i perioden 1991 – 2000 ejede 50 pct. af modevirksomheden Sand, som han også var bestyrelsesformand for.

I 1997 skabte ægteparret Lone Friis og Claus Dalgaard 
Friis & Company. 
I 2010 lancerede de The Wardrobe, deres første tøjbrand til kvinder, og i 2011 præsenterede 
Friis Label Factory herremærket Oill samt livsstilskonceptet Live & Love. Friss Label Factory har base i Danmark, hovedkontor i Nordvest i København, egne konceptbutikker i Europa og i Kina, samt over 500 nationale og internationale forhandlere.

Lone Friis fortsætter i sin stilling som kreativ direktør og Claus Dalgaard som virksomhedens adm. direktør.

“Vores ambitionsniveau for Friis Label Factory som førende modeleverandør er utrolig højt, og vi oplever stor international efterspørgsel på vores produkter. Vi har gennem længere tid søgt efter en passende partner, der kan hjælpe os med at realisere vores drømme om international ekspansion. Ib Kunøe og Mikkel Vendelin Olsen er uden tvivl de helt rigtige personer. Vi har en skarp vision for Friis Label Factory, og deres viden inden for forretning , IT og livsstil er netop det, Friis Label Factory har brug for. Vi er ovenud begejstrede for samarbejdet, og vi glæder os til at kunne præsentere nye, spændende tiltag i den kommende tid,” lyder det fra Lone Friis.