Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Anmeldelse: Tabernacle Twins AW12

Tabernacle Twins startede som ved sidste show til lyden af pulserende musik og på en storskærm sås en slags grafisk intro til Vibe Lundemarks univers og denne efterårs- og vinterkollektion, der gik under det allegoriske navn “Bridge Of Twirls”.
Tabernacle Twins startede som ved sidste show til lyden af pulserende musik og på en storskærm sås en slags grafisk intro til Vibe Lundemarks univers og denne efterårs- og vinterkollektion, der gik under det allegoriske navn “Bridge Of Twirls”.

Tabernacle Twins indledte showet med på storskærm at vise en grafisk intro til designeren Vibe Lundemarks univers og efterårets kollektion, der går under det allegoriske navn “Bridge Of Twirls”. 
 
Og titlen passede perfekt ind i Tabernacle Twins-universet på grund af designerens illustrationsprægede designs, som også var kendetegnende for denne kollektion. 
 
Den surrealistiske og mildt forvirrende verden var altså printet på en hel del af kollektionens styles. Blandt andet sås tætsiddende buksedragter i jersey, med det grafiske print i sorte og hvide nuancer, et print, der også gik igen i andre dele af kollektionen.
 
Silhuetten har udviklet sig
Og silhuetten har netop udviklet sig til en lidt mere alsidig en af slagsen, idet der sås en del flere tætsiddende sæt end ved sommerens show. Blandt andet var en stram, karrygul og højtaljet nederdel et nyt indslag i den ellers løse silhuet. 

[[addon]]

 
Der var ponchos i spændende oversize udgaver, med interessante mønstre og flotte revers. Dertil skøre farvesammensætninger af lysegrøn og mørkerød og en anden udgave i karrygul og hvid. 
 
Skødesløs viklen
Strikdelen af kollektionen var med voluminøse kraver, ærmer og ærmegab. Som accessorie til nogle af sættene, var lige så enorme tørklæder skødesløst viklet om modellernes halse.
 
Farverne spændte fra gul til orange, lyserød, bordeaux, lysegrøn og grøn, med sort som gennemgående farve.     
 
Især et sæt skilte sig ud i farvekombinationsmæssigt. Et par meget mørkegule bukser med læg i taljen og en jakke med et sort grafisk print, hvor underdelen af denne var holdt i en lysere gul. Det fungerede godt.
 
Dertil fungerede en sort overdimensioneret flæsekjole med en centrereret lynlås også. Den centrerede og symmetriske del var karakteristisk igennem hele kollektionen.  
 
Oversize og skarptskåret
De oversize og skarptskårne firkantede faconer er ikke noget nyt hos Tabernacle Twins, og nogle af printsne og farvekombinationerne var ærligt talt efterhånden en smule fortærskede. 

For hver sæson, der går, bliver Tabernacle Twins-udtrykket mere og mere kommercielt. For kommercielt, måske. Jeg savner den eksperimenterende, anderledes og surrealistiske verden, som vi i showets start bliver (gen)introduceret til – det er dér Tabernacle Twins er stærkest.