Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Modeugens aktører: Malene Pinzon

Hun samler puslespillet når der skal bookes modeller hos 2pm og ser shows, så der kan gives kritik bagefter. Mød Malene Pinzon fra modelbureauet 2pm.
Hun samler puslespillet når der skal bookes modeller hos 2pm og ser shows, så der kan gives kritik bagefter. Mød Malene Pinzon fra modelbureauet 2pm.

Inden længe står der Copenhagen Fashion Week AW12 i kalenderen og dermed er der travlhed i den danske modebranche. FashionForum.dk sætter i serien ”Modeugens aktører” en række forskellige mennesker, der på hver sin måde arbejder med mode, stævne, for at høre om deres oplevelser, erfaringer og planer under modeugen.

Malene Pinzon fra 2pm prøver at få puslespillet til at gå op, når der skal bookes modeller til de mange shows. Hun glæder sig til shows, sociale stunder og at se sine nye talenter blomstre.

Hvordan forbereder du dig til CFW?
Arbejdsmæssigt følger jeg selvfølgelig med i alle designernes forespørgsler på modeller. Det er en kunst altid at skræddersy og dække alle involverede parters behov på én gang.

Hvordan deltager du i CFW?

Jeg ser så mange shows som muligt, både for at opleve designernes gennemarbejdede resultat, men også for at se hvordan vores modeller klarer sig til diverse shows. Vi samler altid kommentarer til modellerne så de, efter endt modeuge, ved hvor de kan forbedre sig. Ingen er bedre end sidste sæson – det samme gælder mig selv. Udover det, tager jeg mig af alle de gæster vi har besøg af fra de andre modemetropoler. Det sociale spiller en vigtig rolle.

Hvordan ser dine dage ud under selve CFW?

Mine dage er fuldt bookede som altid. En dejlig kombination af gensyn – nye bekendtskaber og ikke mindst gode, lange og produktive dage.

Hvad forventer du at få ud af CFW?
Forventer er et krævende ord – men jeg glæder mig til at se kollektionerne fra de fantastiske designere, som vi kan være stolte af.

Hvad ser du mest frem til?
Jeg ser frem til især at se mine nye piger blomstre og indtage deres første modeuge. Det er altid rart at se resultatet af en lang proces indeholdende det at dygtiggøre en model til en showsæson. Dette indebærer alt fra catwalk-træning til modellens forståelse omkring selvtillid/selvværd, træning, ernæring og ikke mindst at kunne mestre det pres, det medfører at være model. En proces  der i dét sekund et show eksekveres og modellen træder ud på podiet, er det hele værd! Og sidst, men ikke mindst essensen og det privilegium at have nye stjerner på catwalken hver sæson.

Har du nogle særlige rutiner eller ting du skal nå?
2pm teamet spiser altid på restauranten Lé Lé (som ligger i vores hood) for at kickstarte en af de sidste aftener med et veloverstået samlet resultat. Det er vel for pokker også blevet en rutine for mig altid at opnå at blive for beruset allerede de to første aftener så de to sidste altid er hårde at komme igennem..!

Hvad betyder modeugen for dig som professionel?
Som professionel betyder modeugen meget. Modeugen er et samlingspunkt for alle platforme der deltager, alt fra modeller til designere til folkene “bag” scenariet. Ydermere er det fantastisk at mærke modeugens dynamik. Den summer af liv, af kreative mennesker der har en historie at fortælle. Branchen løfter i flok og vi står mere sammen nu, hvor vi befinder os i en økonomisk krisetid. Vi kæmper alle for et fælles mål – for at højne den danske modeindustri. Jeg er ikke i tvivl om, at vidensdeling er en vigtig faktor for at kunne opnå den vision.. Som mit motto beskriver: ”Go for the highest – only settle for the best.”