Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

FashionForum fortsætter - Branchen bakker op

2012 begynder denne tirsdag på FashionForum.dk med en rigtig god nyhed: Modebranchens nyhedsportal fortsætter nemlig, selvom det overliggende projekt, Modezonen, blev afsluttet i december.
2012 begynder denne tirsdag på FashionForum.dk med en rigtig god nyhed: Modebranchens nyhedsportal fortsætter nemlig, selvom det overliggende projekt, Modezonen, blev afsluttet i december.

2012 begynder denne tirsdag på FashionForum.dk med en rigtig god nyhed:  

Den danske modebranches nyhedsportal fortsætter nemlig, selvom det overliggende projekt, Modezonen, blev afsluttet i december.
 
”Vi har bedt branchen om at støtte op om FashionForum.dk. Det har en række af de allerstørste spillere i dansk mode været villige til, hvilket vi selvfølgelig er afsindigt glade for og stolte af,” siger adm. direktør i Danish Fashion Institute Eva Kruse. 
 
DAFI har gennem de seneste knap fire år været tovholder på Modezonen og FashionForum.dk med støtte fra blandt andre Erhvervs- og Byggestyrelsen. Og DAFI kommer også fremadrettet til at have en markant finger med i spillet, præcis hvordan støttegruppen bag FashionForum.dk skal struktureres afklares i januar, men allerede nu har Dansk Erhverv, Kopenhagen Fur og Bestseller meldt sig under fanerne og yder økonomisk – såvel som faglig –støtte til at der fortsat bliver bragt daglige danske modenyheder online.
 
Det er altså med vægtige spillere i ryggen, at FashionForum.dk tager hul på det nye år. Og det er ikke kun bag kulissen, der sker udvikling. Gennem den kommende tid vil også den del af sitet, der er synligt for brugerne, ændre sig.
 
FashionForum.dk har snart været online i to år, så styregruppen bag finder det naturligt, at tiden er inde til at foretage nogle revideringer i både design, indhold og funktionalitet.
 
Foruden støttepartnerne forventes det videre, at sitets fortsatte drift desuden finansieres gennem den populære jobbørs, der hver måned har mere end 100.000 sidevisninger. Hvor jobbørsen under Modezoneprojektet var gratis, vil der nemlig fremadrettet blive opkrævet 1.500 kr. (stadig langt billigere end konkurrenterne) for et jobopslag.
 
Samtidig betyder omstruktureringerne en afsked med FashionForum.dks chefredaktør Carla Christine Strube. 
 
”En afsked vi er meget kede af at måtte tage, men trods den fine opbakning til FashionForum.dk fra både organisationer og virksomheder, er det ikke lykkedes at rejse stor nok økonomi til at kunne beholde den fulde bemanding på sitet. Vi ønsker Carla alt det bedste fremover og håber, at vi igen en gang får mulighed for at trække på Carlas stærke journalistiske og konceptuelle kompetencer,” afslutter Eva Kruse.
 
FashionForum.dk er således fra den 1. januar 2012 (foruden af en række freelancere) bemandet af Naja Helene Hertzum (chefredaktør) og Moussa Mchangama (redaktionschef).