Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Mulberry ansætter ny adm. direktør

Med ansættelsen skal Mulberrys ekspansionsplaner realiseres
Med ansættelsen skal Mulberrys ekspansionsplaner realiseres

Det britiske luksusbrand Mulberry har ansat en ny adm. direktør. Bruno Guillon erstatter Godfrey Davis til marts. Davis fortsætter som bestyrelsesformand efter en tre-måneders overleveringsperiode. Det skriver Retail Week.

Bruno Guillon kommer fra det franske luksusmærke Hermès, hvor han har været siden 2001. Tidligere har han arbejdet for både LVMH og Nina Ricci, og det har fået analytiker Philip Dorgan fra investeringsfirmaet Panmure Gordon til at komme med følgende kommentar.

”Det giver virkelig god mening. Det er logisk for Mulberry at prøve at tilføje nogen til topledelsen, som har den rette erfaring med at styre internationale brands. Dette kan gøre Mulberry i stand til at rykke videre til det næste udviklingstrin, som er at blive et rigtig internationalt brand med et salg på over 1 mia. pund, i stedet for 100 mio. pund.”

”Vi har planlagt vores ledelsesmæssige succesion nøje og har aktivt søgt efter den rette kandidat siden årets begyndelse. Bruno bringer en kæmpe erfaring med luksusvarer med sig i bagagen og kan formå at køre vores ambitiøse planer for international vækst,” siger Godfrey Davis, der altså selv har været med til at udpege sin egen erstatning.

Kilde: Retail-week.com
Billede: Mulberry AW11-kampagne