Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Ny direktør i BTX Group

”Jeg glæder mig meget til at komme i gang i min nye rolle. BTX Group har et stort potentiale, som jeg er overbevist om, at vi i fællesskab kan udnytte endnu bedre,” siger ny direktør.
”Jeg glæder mig meget til at komme i gang i min nye rolle. BTX Group har et stort potentiale, som jeg er overbevist om, at vi i fællesskab kan udnytte endnu bedre,” siger ny direktør.

BTX Groups finansdirektør gennem fem år, Jesper Roe, bliver ny adm. direktør i BTX Group. Det skriver DM&T Textuelt.

Jesper Roe har qua sin hidtidige post BTX Group indgående kendskab til koncernen. Han afløser med virkning fra i dag Søren Bach, der som administrerende direktør har ydet en stor indsats for BTX Group, lyder det i en pressemeddelelse.
 
Bestyrelsesformand i BTX Group Odd Christopher Hansen udtrykker glæde over at byde Jesper Roe velkommen i direktørstolen.
 
”Jesper kender BTX Group indgående fra sit job som finansdirektør, og han har solid forståelse for forretningen og et stærkt drive. Han har demonstreret enestående evner til at skabe resultater, og bestyrelsen ser ham som et naturligt valg på posten som administrerende direktør."
 
Og glæden er gengældt. ”Jeg glæder mig meget til at komme i gang i min nye rolle. BTX Group har et stort potentiale, som jeg er overbevist om, at vi i fællesskab kan udnytte endnu bedre,” siger Jesper Roe.
 
BTX Group er en af Skandinaviens største modekoncerner med brands som Ichi, Blend, b.young, Fransa, Brandtex og Jensen Women. Selskabet er positioneret på særligt det skandinaviske marked og forventer en omsætning på over to mia. kr. og en indtjening på over 100 mio. kr. indeværende år.
 
Selskabet har det seneste år øget sin tilstedeværelse i detailledet gennem et større opkøb i Norge og ser store muligheder i yderligere at udvide tilstedeværelsen i og samarbejdet med detailledet.