Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Esprit og Facehunter lancerer julekampagne

60 mennesker er blevet fotograferet i 6 forskellige byer verden over og udgør tilsammen årets julekampagne.
60 mennesker er blevet fotograferet i 6 forskellige byer verden over og udgør tilsammen årets julekampagne.

Hos modebrandet Esprit har man hyret streetstyle-fotografen og bloggeren Yvan Rodic, der især huserer under navnet Facehunter, til at stå får årets julekampagne. Under navnet Make Your Wish har Yvan Rodic været på jagt efter kampagneansigter i Berlin, London, Sydney, Shanghai, Los Angeles og New York. I hver by har han fotograferet 10 mennesker, og kampagnen består derfor af 60 billeder og 18 videoklip af de særligt udvalgte, Facehunter har fundet på gaden. Alle viser de et skilt med deres helt personlige ønsker, oplyser Esprit i en pressemeddelelse.

Men udover juleønskerne, har Esprit lavet en række korte interviews med personerne, hvori de deler tips og gode råd ud om deres respektive byer. Dette har affødt seks guides til byerne, der kan findes online på Esprits side, og som  publiceres online hver uge fra medio november.

Kampagnen bruger, ligesom Facehunter, i høj grad brug af sociale medier, og på Esprit.com kan man finde en Facehunter-knap, der leder direkte videre til et galleri med kampagnebilleder, og information om kampagnen, Yvan Rodic og samarbejdet mellem bloggeren og brandet.

[[addon]]