Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Utryghed bremser julehandlen på nettet

Hver anden dansker har droppet at handle på en hjemmeside, fordi den ikke virkede tilstrækkelig pålidelig
Hver anden dansker har droppet at handle på en hjemmeside, fordi den ikke virkede tilstrækkelig pålidelig

Hver anden dansker har droppet at handle på en hjemmeside, fordi den ikke virkede tilstrækkelig pålidelig. Det skriver business.dk. 

I år vil hver tredje dansker købe julegaverne på nettet ifølge en e-handelsanalyse fra Foreningen for Distance- og Internethandel.

Men mange flere ville følge efter, hvis hjemmesiderne i højere grad fokuserede på at få kunderne til at føle sig trygge, når de køber ting på nettet, mener internethandel-tjenesten PayPal.

PayPal står bag en undersøgelse, der viser, at næsten hver anden dansker i løbet af det sidste år har undladt at købe noget på en hjemmeside, fordi de ikke har følt, at den virkede tilstrækkelig pålidelig.

”Mange flere danskere ville købe ting på nettet, hvis de følte sig helt trygge ved det. Og det ville øge omsætningen for e-butikkerne – specielt i julehandlen,” siger Catrine Rhenberg, der er markedschef for PayPal i Nord-, Central- og Østeuropa.

De efterspørger sikkerhedscertifikater, der garanterer, at kreditkortoplysninger ikke havner i de forkerte hænder, de vil have lov til at returnere varen, og så vil de vente med at betale, til efter varen er blevet leveret.

Kilde: Business.dk 
Billede: Business.dk