Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Britisk brand satser på København

Mærket er 26 år gammelt, men det er første gang, White Stuff åbner butik uden for Storbritannien.
Mærket er 26 år gammelt, men det er første gang, White Stuff åbner butik uden for Storbritannien.

Det britiske mærke White Stuff, der har 78 butikker i Storbritannien, vil nu prøve at indtage en række nye markeder, og det første i rækken bliver Danmark.

Her slår man nemlig den 26. november dørene op for den første butik nogensinde uden for Storbritannien. Ekspansionsplanerne har været gennemtænkt længe, og butiksåbningen er da også en del af en større strategi.

”Dette er en meget spændende tid for White Stuff, vi ser frem til at bringe vores mærke til København, som vi har nøje udvalgt i forbindelse med at vi åbner den allerførste første WhiteStuff butik uden for Storbritannien. Og vi glæder os til mødet med danskerne," siger brandets kreative direktør Lee Cooper i en pressemeddelelse.

Butikken skal foruden at sælge tøj til kvinder og mænd også lokke kunderne til med nye og spændende tiltag. White Stuff byder nemlig velkommen i universet med et visuelt udtryk, der minder om en gammeldags engelsk slikbutik.

”Det skal være mere end bare et besøg i endnu en tøjbutik – det skal være en helstøbt oplevelse af træde indenfor hos os,” siger Lee Cooper.

Butikken vil også indeholde en nipersoners hjemmebiograf, hvor kunderne kan invitere deres venner til helt private filmaftener. Endvidere bliver der installeret såkaldt ”magiske spejle”, der kan fotografere kunderne i deres prøvetøj, hvorefter man kan sende billederne til venner og familie og derved få kommentarer på looket.

White Stuff blev etableret i 1985. Butikken får adresse på Kompagnistræde 10, København.