Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Kom med på forreste række til NYC Fashion Week

NYC Fashion Week giver modeinteresserede mulighed for at streame de store shows live på internettet
NYC Fashion Week giver modeinteresserede mulighed for at streame de store shows live på internettet

I dag er New Yorks Mercedes-Benz Fashion Weeks første officielle dag, og som noget nyt kan alle modeinteresserede følge med i en stadigt ekspanderende række af modeshows – direkte fra computeren i Danmark eller hvor i verden man nu befinder sig.

For første gang i New Yorks modeuge-historie, streamer organisatorerne af modeugen i samarbejde med Youtube og Maybelline mere end 30 modeshows fra Lincoln Center for the Performing Arts i det centrale Manhatten, der er vært for Mercedes-Benz Fashion Week.

Showene fra Lincoln Center for the Performing Arts streames på hjemmesiden YouTube.com/liverunway og inkluderer shows fra designere som Diane Von Furstenberg, Narciso Rodriguez og Carolina Herrera. 

Gennem livestreaming skaber designerne en direkte forbindelse til forbrugerne og giver dem mulighed for at følge med fra forreste række til nogle af de største modeshows i verden. En trend Burberry var med til at starte som følge af bloggernes umiddelbare distribution af catwalkbilleder.

”Mode er blevet meget mere demokratisk i det sidste årti,” udtaler Judy Licht til The New York Times. Judy Licht er skaberen af tv-programmet ”Full Frontal Fashion” og grundlæggeren af FirstComesFashion.com 

”Alle bliver en slags redaktør” tilføjer Judy Licht, som ligeledes livestreamer mere end tyve modeshows under New York Fashion Week i den kommende uge fra hjemmesiden FirstComesFashion.com. Her vil man bl.a. kunne se  Calvin Kleins og Donna Karans shows live fra New York. 

Se med fra Mercedes-Benz Fashion Week her 

Kilde: Nytimes.com