Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Vogue-redaktør besøger Copenhagen Fashion Week

Når modeugen i næste uge sætter hovedstaden på den anden ende, sker det med et fænomenalt presseopbud.
Når modeugen i næste uge sætter hovedstaden på den anden ende, sker det med et fænomenalt presseopbud.

Når Copenhagen Fashion Week i næste uge sætter hovedstaden på den anden ende, sker det med et fænomenalt presseopbud.

Anne Christine Persson, der er udviklingsdirektør på Copenhagen Fashion Week, kan nemlig løfte sløret for, at både Gert Jonkers, chefredaktør på Fantastic Man, og ikonet Hamish Bowles, der er European Editor at Large for amerikansk Vogue vil være blandt gæsterne på første række ved sommerens shows.

”De er toppen af poppen. Det at vi har fået redaktøren for Vogue og ikke blot en assistent er simpelthen fuldstændig fantastisk. Hamish Bowles er the guy to know. Du får det ikke meget bedre,” jubler udviklingsdirektøren.

Hun fortæller, at det for hende er vigtigst, at de prominente pressepersonligheder tager gode oplevelser med fra Danmark.

”Det skal sprede sig som ringe i vandet. Det her kan gøre en kæmpeforskel for danske brands i USA, og også i resten af verden. At et magasin som Vogue, der er så bredt distribueret kommer til København, er stort,” siger Anne Christine Persson.

Det er Modezonen, der har inviteret Gert Jonkers til København, mens Copenhagen Fashion Week-folkene til gengæld står for at invitere resten af pressen. Foruden de to superstjerner dukker nemlig også både repræsentanter fra New York Times, britisk Vogue og selvfølgelig en række journalister fra toneangivende skandinaviske og tyske magasiner op under Copenhagen Fashion Week fra 3.-7. august 2011.

”Vi har forsøgt at lokke dem hertil i årevis. Det er fantastisk, at det endeligt er lykkedes,” slutter direktøren.