Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Christian Westphal lancerer sin første kvindekollektion

"Kvinder ønsker tøj, der er formelt, men samtidig afslappet, nyt, men ikke alt for avanceret."
"Kvinder ønsker tøj, der er formelt, men samtidig afslappet, nyt, men ikke alt for avanceret."

Den danske designer Christian Westphal lancerer nu sin første kvindekollektion i eget navn. Kollektionen går under navnet Cut, Trim, Eat og tager udgangspunkt i slagteren, kirurgens og skrædderens snit. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Christian Westphal.

"Kvinder ønsker tøj, der er formelt, men samtidig afslappet, nyt, men ikke alt for avanceret, selvsikkert, men ikke alt for aggressivt, og sidst men ikke mindst, skal det friste kvinderne til at købe det," skriver Christian Westphal.

Kollektionen centrerer omkring snittet: slagterens snit, kirurgens snit og skrædderens snit og består af geometrisk stive, men samtidig runde og bløde former. Kollektionen er udført i både matte og skinnende stoffer og indeholder alt fra kjoler og toppe med futuristisk print, korte nederdele med ru overflade og volumeniøse skjorter. Farverne er sort, blå, bordeaux, sølv og print.

Christian Westphal er uddannet fra Les Ecoles de la Chambre Syndicale de la Couture Parisienne i Paris. Han har arbejdet som designassistent for John Galliano i studiet hos Christian Dior Couture i Paris og modelist for Emanuel Ungaro i Paris i årene 2000 til 2003.