Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Bloomingdale's og Macy's åbner for salg til Danmark

De to newyorker-stormagasiner Macy’s og Bloomingdale’s tager nu hul på internationalt onlinesalg.
De to newyorker-stormagasiner Macy’s og Bloomingdale’s tager nu hul på internationalt onlinesalg.

De to newyorker-stormagasiner Macy’s og Bloomingdale’s tager nu hul på internationalt onlinesalg. Fra og med i dag åbner de to mastodonter nemlig for webshopping til en række lande i både Afrika, Asien og Europa, herunder Danmark.

Begge butikker har den seneste måned gennemført pilotprojekter og åbnet for salg til Storbritannien, Canada og Australien og i dag føjes altså endnu 91 lande til porteføljen.

Det betyder, at danskere får mulighed for at shoppe internationale brands som Zac Posen, Calvin Klein, Elizabeth and James og Juicy Couture.

”Sidste år blev hjemmesiden Macys.com besøgt af 36 mio. brugere uden for USA. De kunne kigge, men de kunne ikke købe. Det kan de nu, og endda i deres egen nationale valuta. Alle leveringsomkostninger, skatter og moms er indregnet på forhånd, så kunderne kender altså den præcise pris og kan betale med en enkelt transaktion,” siger Macy’s talsmand Orlando Veras til WWD.com.

I Bloomingdales tilføjer Bruce Berman, økonomidirektør:

”Bloomingdale’s tiltrækker allerede internationale kunder og ved at introducere et program, der giver mulighed for international levering, intensiveres både vores ry og tilstedeværelse i udlandet.”

Størstedelen af de to stormagasiners tøj, accessories og tilbehør til hjemmet kan fremover ekspederes internationalt, mens elektronik, skønhedsprodukter, parfume og store genstande som fx møbler ikke distribueres.

Macy’s har indgået samarbejde med FiftyOne Global eCommerce om onlineplatformen. Således står FiftyOne for valutaomregning og for at oplyse den endelige pris, der dukker op på varen på din skærm, når du shopper fra fx Danmark.