Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Høje forventninger til juni-pelsauktion

På lørdag d. 18. juni går det igen løs i auktionssalen hos Kopenhagen Fur. Omkring 650 kunder fra hele verden, heraf 350-400 fra Asien, kommer for at byde på de over 4,5 mio. skind, der er til salg. Derfor er forventningerne høje forud for auktionen, der strækker sig fra d. 18.-24. juni.

"Antallet er kunder er endnu en gang højt, og vi forventer høje og stabile priser på skindene. Alene fra Kina er der 70 helt nye kunder," siger salgsdirektør hos Kopenhagen Fur Kenneth Loberg. Han har en god forklaring på, hvorfor der hele tiden kommer flere kunder til Glostrup:

"Pelsmarkedet vokser fortsat i Kina. Der er store indkøbscentre, hvor der kun sælges pelsprodukter, og de går i øjeblikket ind i fase to med store udbygninger af butiksområderne; der er simpelthen flere spillere på markedet," siger Kenneth Loberg.

I de sidste tre uger har 30 unge kommende skindkøbere været på uddannelsesophold hos Kopenhagen Fur for at lære om skind og auktionsforhold. Den ene halvdel er fra Kina, mens den anden halvdel kommer fra Europa og andre asiatiske lande.

"Interessen for vores uddannelsesophold har været så stor, at der har været overbooking. Derfor har vi oprettet endnu et hold," fortæller salgsdirektør Kenneth Loberg.

FashionForum.dk følger naturligvis auktionen.

LÆS OGSÅ:

Kopenhagen Fur deler dyrebar viden

Danske brands får væksthjælp fra Kopenhagen Fur og Modezonen