Danish Fashion Institute/Copenhagen Fashion Week søger en fuldtidspraktikant fra 1. september 2011 – 1. marts 2012.
Vi søger en fuldtidspraktikant fra september 2011 og seks måneder frem.
Dine arbejdsopgaver vil omhandle koordinering af Copenhagen Fashion Week AW12, som afholdes fra den 1.-5. februar 2012.

Dig:
Du skal have gå-på-mod og kunne arbejde selvstændigt. Det er vigtig, at du engagerer dig og udviser ansvar over for dine arbejdsopgaver. Dit job indebærer meget kontakt via telefon og mail, og du skal derfor være skriftligt og mundtligt velformuleret på både dansk og engelsk. Du skal være omstillingsdygtig og have mod på ofte at arbejde mere end otte timer om dagen. Du skal have computererfaring og gerne i programmer som f.eks. Photoshop.
Du skal være glad og kunne handle i stressede situationer.

Arbejdsopgaver:
Koordinering og afvikling af diverse projekter i forbindelse med Copenhagen Fashion Week. Distribution, opdatering af presselister og kontakt med sponsorer og samarbejdspartnere. Derudover opdatering af vores databaser og uploads af billeder. Arbejdsopgaverne varierer meget og er alle interessante og lærerige. Der er sjældent to dage, der er ens på kontoret, og jobbet byder på spændende og sjove opgaver.

Danish Fashion Institute/Copenhagen Fashion Week:
Danish Fashion Institute er en netværksorganisation med mere end 100 medlemmer fra alle grene af den danske modebranche. Det er DAFIs primære formål at agere netværksfacilitator for den danske modebranche og herigennem styrke branchen. DAFI er det organ, der kan samle branchen, promovere og positionere dansk mode både nationalt og internationalt. Det vigtigste værktøj til dette er Copenhagen Fashion Week.
Copenhagen Fashion Week er en begivenhed som er blevet Skandinaviens største med mere end 66.000 besøgende fra hele verden to gange om året. 1100 udstillere og 2300 forskellige brands bliver præsenteret på fire messer. Der er mere end 30 shows i kalenderen – og en lang række af udstillinger, fester og receptioner.

Send en kortfattet ansøgning og CV pr. mail til Projektleder Emilie Møller: emilie@copenhagenfashionweek.com. Praktikopholdet er ulønnet.
Oplys gerne om kørekort.

Ansøgningsfrist 20. juni 2011.