Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Bliv klogere på franchise i Polen

Ønsker du at finde franchisetagere i Polen, kan du komme til seminar i Dansk Erhverv i maj.
Ønsker du at finde franchisetagere i Polen, kan du komme til seminar i Dansk Erhverv i maj.

Med en økonomisk vækst på knap fire procent sidste år går det fremad i Polen. Landet har 38 mio. indbyggere, og derfor har mange danske brands da også kig mod sydøst.

I maj afholder Den Danske Ambassade i Polen sammen med den danske franchiseorganisation DDF og Dansk Erhverv derfor et seminar med fokus på, hvordan du bedst ekspanderer i Polen.

Her vil en række eksperter – både danske brands med erfaring med forretning i Polen og polske franchisekonsulenter – berette om de typiske udfordringer ved etablering i Polen, og om, hvordan det polske retaillandskab hænger sammen.

Med mere end 37.000 butikker, består det polske franchisemarked af 640 forskellige systemer, og ifølge ambassaden koster det danske virksomheder gennemsnitligt 480.000 kr. at etablere sig med franchises i Polen.

Seminaret består af netværks-sessioner, præsentationer, såvel som diskussion og spørgerunder. Efter kl. 15 er der mulighed for at snakke med de enkelte talere.

Seminar, "Polish Franchising Market 2011"

Tid: Onsdag den 25. maj 2011, kl. 11-16
Sted: Børsen, Slotsholmsgade 1-3
Tilmelding: Senest den 9. maj via linket nedenfor
Pris: 3.000 kr. per person. Medlemmer af Danish Business Club Poland, Danish Franchise Organisation (DFF) og Dansk Erhverv får 20 pct. rabat på tilmeldingsgebyret.