Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Pandora brillerer efter overraskende opjustering

Efter en overraskende opjustering mandag morgen har Pandora taget teten blandt C20-aktierne.
Efter en overraskende opjustering mandag morgen har Pandora taget teten blandt C20-aktierne.

Efter en overraskende opjustering mandag morgen har Pandora taget teten blandt C20-aktierne og stiger knap 10 pct. i kurs 226,8. Det skriver Borsen.dk.

Smykkeselskabet meddelte for få timer siden, at salgstallene i første kvartal har været så gode, at omsætningen ser ud til at lande endnu højere end ventet. En melding, selskabet ser sig nødsaget til at gå ud med nu forud for regnskabet før første kvartal, der offentliggøres 19. maj.

Omsætningsvæksten for 2011 ventes nu at lande på mindst 30 pct. sammenlignet med sidste år. Indtil i dag hed forventningen et plus på 25 pct.

I første kvartal steg omsætningen over 40 pct. sammenlignet med de første tre måneder af 2010. Ebita-marginen spås dog fortsat at lægge sig på minimum 40 pct. i år.

Aktien stiger mellem 9-10 pct. på meldingen og kryber dermed igen over den udbudskurs på 210, der ellers for første gang blev krydset med pil nedad i fredags. Da Pandora gik på børsen i efteråret 2010 fik udbudskursen hurtigt baghjul, men de seneste måneder har været drøje for aktien.

Kilde: Borsen.dk