Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Cos-chef bliver forfremmet

Pernilla Wohlfahrt bliver chef for blandt andet Cheap Monday, Cos, Monki og Weekday.
Pernilla Wohlfahrt bliver chef for blandt andet Cheap Monday, Cos, Monki og Weekday.

Pernilla Wohlfarht, chef for H&Ms kendte kæde Cos, bliver forfremmet til at være chef for nye virksomheder. Det skriver Dagens Handel.se.

”Det bliver virkelig spændende. Jeg er lige begyndt at sætte mig ind i de forskellige virksomheders forretninger,” siger Pernilla Wohlfahrt til Dagens Industri.

Til Wohlfarhts arbejdsområde for nye virksomheder hører Cos, Collection of Styles, H&M Home samt Cheap Monday, Monki og Weekday.

Pernilla Wohlfarht har arbejdet i H&M siden 1993, hvor hun startede som indkøbsassistent i Stockholm. Siden har hun taget flere hop op ad karrierestigen, og blev i 2005 sammen med Karl-Johan Persson ansvarlig for at udarbejde butikskonceptet Cos. I 2007 åbnede den første butik i London, og siden er 36 kommet til. Den første i Sverige åbner til maj i Stockholm – dog vil Pernilla Wohlfarht ikke love andre nye åbninger i Sverige med det samme.

”Vi skal først se, hvordan butikken på Biblioteksgatan (i Stockholm, red.) bliver modtaget. Vi tror at Sverige er et perfekt Cos-land, og det er gået fantastisk godt for vores butik i København. Men man kan aldrig vide sig sikker,” afslutter hun.

Billeder: Cos-kampagne.