Pernilla Wohlfarht, chef for H&Ms kendte kæde Cos, bliver forfremmet til at være chef for nye virksomheder. Det skriver Dagens Handel.se.

”Det bliver virkelig spændende. Jeg er lige begyndt at sætte mig ind i de forskellige virksomheders forretninger,” siger Pernilla Wohlfahrt til Dagens Industri.

Til Wohlfarhts arbejdsområde for nye virksomheder hører Cos, Collection of Styles, H&M Home samt Cheap Monday, Monki og Weekday.

Pernilla Wohlfarht har arbejdet i H&M siden 1993, hvor hun startede som indkøbsassistent i Stockholm. Siden har hun taget flere hop op ad karrierestigen, og blev i 2005 sammen med Karl-Johan Persson ansvarlig for at udarbejde butikskonceptet Cos. I 2007 åbnede den første butik i London, og siden er 36 kommet til. Den første i Sverige åbner til maj i Stockholm – dog vil Pernilla Wohlfarht ikke love andre nye åbninger i Sverige med det samme.

”Vi skal først se, hvordan butikken på Biblioteksgatan (i Stockholm, red.) bliver modtaget. Vi tror at Sverige er et perfekt Cos-land, og det er gået fantastisk godt for vores butik i København. Men man kan aldrig vide sig sikker,” afslutter hun.

Billeder: Cos-kampagne.