Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Medina er vært til årets Fashion Awards

Sløret er nu løftet, og det bliver Medina, der skal føre gæsterne igennem showet.
Sløret er nu løftet, og det bliver Medina, der skal føre gæsterne igennem showet.

Succesfulde Medina har fået til opgave at lede den danske modebranches elite gennem Dansk Fashion Awards – modebranchens årlige prisuddeling, der sædvanen tro afholdes blandt Glyptotekets smukke skulpturer. Det oplyser Dansk Fashion Awards i en pressemeddelelse. 

Dansk Fashion Awards 2011 har dermed kapret en af den danske musikbranches varmeste, og mest kendte, navne. 
Kim Grenaa, kreativ direktør hos konsulentbureauet GrenaaBuchard og en af bagmændende bag Dansk Fashion Awards, siger: 

”Vi er utrolig stolte af at kunne offentliggøre, at dette års værtinde til Dansk Fashion Awards 2011 er den talentfulde sangerinde Medina. Hun er uden tvivl én af den danske musikbranches vigtigste kunstnere, og dertil har hun opnået status som stilikon, både i forhold til hendes opsigtsvækkende påklædning på scenen samt hendes personlige, sikre styling.”

Til showet får Medina masser at se til. Udover at skulle underholde de 250 inviterede gæster, skal hun i løbet af aftenen også bære 12 specielt fremstillede kjoler designet af nogle af Danmarks bedste designere. Og der er da også kun glæde at spore hos sangerinden. 


”Jeg er virkelig beæret over at få opgaven som værtinde til så vigtig en begivenhed som Dansk Fashion Awards. Mode betyder utrolig meget for mig, og er en fundamental udtryksform i forbindelse med min metier som kunstner,” siger hun. 

Showet afholdes 1. juni i Glyptoteket i København. Sidste år var det skuespillerinden Christiane Schaumburg-Müller, der havde jobbet som værtinde.