Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Kim Jones ny style director hos Louis Vuitton

Den anerkendte britiske designer har fået fastansættelse i det franske modehus under Marc Jacobs.
Den anerkendte britiske designer har fået fastansættelse i det franske modehus under Marc Jacobs.

Efter fem år i spidsen for Louis Vuittons Men’s Ready-to-Wear Studio, under den kunstneriske ledelse af Marc Jacobs, fratræder Paul Helbers sin stilling for at realisere nye projekter. Det skriver Louis Vuittons danske pr-bureau Spalt i en pressemeddelelse.

I løbet af de seneste fem år er Men’s Ready-to-Wear-aktiviteterne fordoblet og udgør i dag en vigtig pille i Louis Vuittons Men’s-universet.

Kim Jones er fra i dag, den 1. marts 2011 udnævnt som Style Director for Louis Vuittons Men’s Ready-to-Wear under kunstnerisk ledelse af Marc Jacobs. Kim Jones er født i 1979 i London, uddannet fra Central Saint Martins College of Art & Design med en MA i herretøj og præsenterede sin første catwalk-kollektion på London Fashion Week i 2003. Siden har Kim Jones blandt andet fungeret som kreativ direktør for mærket Alfred Dunhill.

Sideløbende med egne kollektioner har Kim Jones designet og arbejdet for en række virksomheder herunder Uniqlo, Mulberry, Alexander McQueen, Hugo Boss, Umbro og Topman. 

Kim Jones er desuden blevet honoreret med den prestigiøse pris Menswear Designer of the Year af British Fashion Council i både 2006 og i 2009.